raamdecoratie

100% BELGISCH

Alle raamdecoratie van WINDEX wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

ONS ASSORTIMENT

DIAZ ROL SCREEN 2017-1 logo

ROLGORDIJNEN

Eén van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie zijn zonder twijfel de verticale jaloezieën. Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit.  Ontdek onze collectie van meer dan 400 referenties zodat u de optimale keuze kan maken voor uw interieur.

verticale jaloezieën

JALOEZIEËN

De charme van het houtenjaloezieën weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die ook passen in een trendy interieur.

DIZZ_LENTE2018_SANDER_LR

OVERGORDIJNEN

Overgordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met overgordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa’s zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassiekere interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen.

DIAZ PANEEL 2017-5 logo

PANEEL GORDIJNEN

Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen. Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneelgordijnen zijn eveneens ideaal voor zeer brede ramen. Doordat u deze breedte opsplitst in verschillende delen, heeft de breedte van het raam geen invloed op de hanggedrag van het textiel dat gebruikt wordt voor de panelen.

Hunter Douglas Wholesale 2007

PLISSÉ

Kenmerkend aan een plissé gordijn is de elegantie van de profielen. Deze zijn zeer klein en daardoor uiterst gepast voor een montage in het raamkader. Ook bij speciale vormen en montage in koepels is dit type gordijn het meest aangewezen. Plissé stoffen bestaan er in veel verschillende varianten. Het meest kenmerkende aan deze stoffen zijn de vaste plooien. 

DIAZ VOUW 2017-10 logo (1)

VOUWGORDIJNEN

Een zeer hoogwaardige afwerking van uw interieur kan vast en zeker met vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd. Door de mooie texturen en structuren van de gordijnstoffen ontstaat er als het ware mode voor uw raam. De baleinen die in de stof verwerkt zitten zorgen eveneens voor strakke lijnen in uw interieur. 

ONZE expertise

DIAZ HOR HOUT 2017-6 logo (1)

OPMETen EN PLAATSING

Laat je ramen vrijblijvend opmeten en kies voor onze voordelige installatie service. Wij steken graag een professioneel handje toe om alles vlot te laten verlopen.

PERFECTE PRIJS & KWALITEIT

Dagelijks besteden wij aandacht aan de verhouding tussen de prijs, de kwaliteit en de functionaliteit van Diaz raamdecoratie en binnenzonwering. U wil immers topkwaliteit in huis halen maar wel aan de juiste prijs

OPLOSSINGEN VOOR ELKE STIJL EN ELK BUDGET

Breng bij uw bezoek enkele foto’s van uw (gewenste) interieur mee. Zo kunnen wij onmiddellijk uit de sfeer afleiden welke producten aansluiten bij uw interieurwens.

EEN VOORSTEL OP MAAT

+32 (0)2 688 46 95

maandag t.e.m. woensdag: gesloten
donderdag t.e.m. zaterdag: 11:00 – 17:00
of op afspraak

Nieuwstraat 5
1933 Sterrebeek

olivierl@windex.be

ONZE PARTNERS