ramen en deuren

WINDEX
RAMEN & DEUREN

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.  Windex Ramen en Deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.  Eerlijk vakmanschap in hout, pvc en aluminium

RAMEN EN DEUREN OP MAAT

PVC

HOUT

ALUMINIUM

10 JAAR GARANTIE

Bij Windex streven we naar kwaliteit: kwalitatieve producten én een uitmuntende service, ook na de oplevering.  Daarom krijgt U ook 10 jaar garantie op je ramen en deuren.

UITSTEKENDE SERVICE - KWALITEIT

Bij Windex onderscheiden wij ons op de markt door onze  professionele aanpak en hoog niveau van kwaliteitswerk.  Daar waar wij een onafhankelijke multi-merkdealer zijn, kan u bij ons steeds terecht voor een vrijblijvend professioneel en bovendien merk-neutraal advies.  onze no-nonsense aanpak is gebasseerd op vijf pijlers:

HOE WERKEN WIJ?

AFSPRAAK

Bij een bezoek aan onze WINDEX-showroom kan je rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Een bezoek is vanzelfsprekend vrijblijvend.

ADVIES PREMIES

Van welke premies kan je genieten? Wij geven je een overzicht van alle voordelen. Na oplevering en betaling van de laatste factuur ontvang je alle nodige documenten.

OFFERTE

Je ontvangt een overzichtelijke offerte. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting. Bij nieuwbouw rekenen we volgens het bouwplan.

OPMETING

Onze ervaren opmeters overlopen tijdens de opmeting alles tot in de kleinste details: afmetingen, draairichting van de ramen etc..

PLAATSING

Op de afgesproken datum zijn onze eigen vakmensen aanwezig voor de professionele uitvoering van de geplande werken.

DIENST NA VERKOOP

Na de oplevering geniet je nog steeds van onze service en 10 jaar garantie. Zit je met een vraag? Contacteer ons.

HOE WIL JIJ JE RAAM KUNNEN OPENEN?

Guillotine raam

De look van het klassieke guillotineraam met de voordelen van het draaikiepraam: het raam is een 100% draaikiepraam dat alleen maar lijkt alsof het verticaal kan schuiven.

Draairaam

Dankzij draairamen kan je je ramen volledig openen. Afhankelijk van jouw keuze kan het raam ook enkel aan de linker- of rechterzijde naar binnen toe geopend worden.

Kantelraam

Een valraam, ook wel kantelraam of kiepraam genoemd, valt naar binnen open. Als je het raam dus kiept, kantelt of valt het bovenaan naar binnen open tot een kier.

Draaikiepraam

Draaikiepramen kun je op twee manieren openen: volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valraam/kantelraam.

EEN VOORSTEL OP MAAT

+32 (0)2 688 46 95

maandag t.e.m. woensdag: gesloten
donderdag t.e.m. zaterdag: 11:00 – 17:00
of op afspraak

Nieuwstraat 5
1933 Sterrebeek

olivier@windex.be

ONZE PARTNERS